• 信息学部David Keezer教授团队研究序列招聘公告

2024-04-18 03:41:32 招聘人数:3-5

一、课题组简介

1. 课题组负责人Dr. Dave Keezer,IEEE Fellow,上海交通大学、香港理工大学兼职博士生导师,美国佐治亚理工学院荣誉教授,宁波东方理工大学(暂名)讲席教授。

Dr. Keezer is mainly engaged in research in the field of electronics design and testing methods for high-speed (GHz-THz) digital ICs and systems, with emphasis on accurate timing control in the picosecond and femtosecond range.  His expertise is also in IC advanced packaging, including micro-BGA, chiplets, laser-programming of ultra-large-scale ICs, and test methods for known-good-die (KGD).

课题组的主要研究领域:

1. 高速数字集成电路设计与测试

2. 超高速逻辑系统设计和先进电子封装研究

3. 高速数字电路容错设计

Keezer博士已有40年的国际科研经验,先后在国际刊物上发表论文逾270篇,在美国曾获得共计1000万美元科研经费。

Prof. Keezer has also provided extensive service to the electronics profession through his participation at IEEE workshops, symposia, and conferences. These notably include: (1) over 10 years continuous service on the ITC Program Committee, (2) continuing service on the Intl Mixed Signal Test Workshop (IMSTW), (3) several years leading the Gigahertz Test Workshop (GTW) as Technical or General Chair, and (4) services as an author, reviewer, session chair, program committee member on numerous other IEEE-sponsored workshops and conferences.

二、招聘岗位与岗位职责

招聘岗位:研究助理教授/助理研究员,3-5名

岗位职责:

1.独立承担课题的开展和推进,整理分析实验数据;协助实验室建立研究体系;

2.协助PI指导课题开展与实验工作;配合做好科研项目申请;参与管理工作;

3.撰写论文及专利,参与学术会议交流,协同做好学术合作及科研转化等。

三、岗位申请条件

1. 爱国守法,遵守学校规章制度,热爱教育事业;言行雅正,恪守学术规范;自尊自律,秉公平诚信;

2. 年龄在40周岁以下,身心健康,在海内外知名高校、研究机构获得博士学位;博士研究生期间有参加研究项目经历,并取得优秀的研究成果;

3. 具有信息与通信工程、电子信息等相关专业研究背景。

四、薪酬待遇

1. 年薪25-40万元。

2. 科研、职业规划及项目申请的一对一指导。

3. 提供社保、医保、公积金、餐补、交通和通讯补贴、节假日福利等。

五、应聘方式

1. 申请材料:(1)个人简历(英文);(2)三篇代表性论文。

2. 投递方式:请合并所有申请材料为一份PDF文件,发送到邮箱:dkeezer@eitech.edu.cn,并抄送人力资源部邮箱:Rfaculty-hr@eitech.edu.cn。文件名与邮件标题均为:“应聘岗位+姓名”。

3. 课题组会尽快评定,初审通过者将收到E-mail或电话通知后续面试事宜。本招聘信息自发布之日起长期有效。